Rulada cu ciuperci si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 9823 vizualizari

 

dedicata lui Mariana -Roberta care e inebunita dupa ciuperci la fel ca si mine si bineteles tuturor celor ce le plac ciupercile

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 350 g ciuperci
  • 250 g sunca curcan (puneti de care aveti si care va place)
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 g cascaval ras
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci si sunca:

Se intinde foaia putin cu sucitorul

Ciupercile se curata si se toaca cu tot cu piciorusele de la ciuperci apoi se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si cu ceapa tocata,sare si piper,se lasa sa fiarba 10 minute pana scade sucul de pe ciuperci apoi se amesteca cu sunca tocata ,150 g cascavalul ras,pasta de tomate,oul crud si patrunjel verde tocat

Acesta compozitie se pune pe foaia de aluat intr-o margine si se ruleaza cu grija ,totul depinde de foaie ,dar cu grija merge usor,se strang capetele bine sa nu curga compozitia afara

Se ia o tava de cozonac se unge bine cu ulei apoi se pune o folie de aluminiu sau hartie, se pune rulada cu grija, se unge cu putin ulei si se presara cascaval ras 50 g,se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit 150 grade

Cand s-a rumenit frumos se scoate si se lasa la racit apoi se taie. Este extraordinar de buna, este o inventie de a mea ,dar este grozava v-o recomand cu toata caldura

A fost meniu de ieri si am servit cu cartofi piure(sigur veti zice am crezut ca e frisca,haha sau prajitura)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

zaharia_mihaela2005 1

03.06.2010, 19:32

nadina tu de care aluat de foietaj folosesti pt ca si noua ne plac f mult ciupercile si as vrea sa o incerc si eu dar nu stiu care aluat e mai bun

nadina73 1

03.06.2010, 23:57

mihaela este in lidl un foetaj foarte bun nu e congelat e pe rafturile cu mezeluri e super bun,pacat ca nu mai am folia sa iti scriu exact cum i zice dare de la firma belbake daca nu ma inselsi sant 2 tipuri o rulada mare si una scurta ,rulada mare e rotunda si o mai intinzi tu acasa cu sucitoru e super buna

zaharia_mihaela2005 1

04.06.2010, 11:17

multumesc mult nadina.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Baghete crocante